Innerdörrar som konst

Är du intresserad av inredning? Då vet du att det är detaljerna i hemmet som gör det. Ibland behövs inte ens dyra konstverk för att lyfta ett hem. Det kan faktiskt räcka med att införskaffa nya innerdörrar. En riktigt fin dörr kan nämligen betraktas som ett konstverk i rätt sammanhang.

Så hittar du rätt dörr

En dörr behöver inte bara vara en dörr. Den kan lika gärna vara en detalj som lyfter ditt hem till nya höjder. Det finns flera sätt du kan tänka på när du ska investera i en ny dörr. Här följer några tips. Först och främst bör du satsa på en dörr av hög kvalitet. Hos Gkdoor hittar du innerdörrar för alla smaker. Är du sugen på att inreda ditt hem i en minimalistisk stil med få utvalda detaljer? Satsa då på en dörr som går ton i ton med din övriga inredning. Vill du inte att dörren ska kännas tråkig och kal kan det vara en god idé att välja en med så kallade speglar. Det finns också vackra innerdörrar med glaspartier som gör att hemmet upplevs som luftigare.

Våga färg

Vill du istället ha detaljer som sticker ut som små konstverk i ditt hem? Satsa då på en innerdörr i en avvikande färg. En röd eller blå dörr som verkligen sticker ut kan bli en riktig konversationsstartare och ett konstverk. Det är också snyggt att låta dörren gå ton i ton med en mer vågad tapet. Egentligen är det bara din personliga smak som avgör vilken typ av dörr du ska välja.

Av sophie

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *