Köp snygga tavelramar till din konst

För att konst och fotografier verkligen ska komma till sin rätt bör de vara inramade. Investera i snygga tavelramar och inred ditt hem med konst och roliga minnen.

Köp tavelramar online

Det lättaste är att köpa tavelramar på nätet. Då får du en bra överblick av vad som finns och slipper bära hem alla ramarna. Små ramar är ju inget problem, men större ramar tar lite plats. För att skapa ett snyggt hem är det smart att försöka ha så enhetliga ramar som möjligt i varje rum, så att det inte blir så plottrigt på väggarna. Ramarna bör i alla fall gå i samma färg eller stil för att ge en känsla av en röd tråd. Många gånger är svarta, träfärgade och vita ramar att föredra. De fungerar till all slags konst och håller stilmässigt år efter år. Du hittar ett stort utbud av snygga och prisvärda tavelramar på Gallerix där du också hittar posters och fotografier med konst och vacker natur. Något för alla rum och smaker.

Inred med konst

Förr i tiden var det bara de riktigt rika som hade råd att ha konst på väggarna, men så är det tack och lov inte idag. Du köper en poster med Mona Lisa eller en Monet och sätter upp den på väggen. Förvisso inte den äkta tavlan, men lika snygg och mycket billigare. Som konstintresserad är det roligt att samla på olika konstverk att sätta upp på väggarna. Om du har en favoritkonstnär eller konststil kan du lyfta fram den på ett särskilt sätt. Skapa en konstvägg där du samlar dina inramade bilder på ett snyggt sätt.

Rama in dina bästa fotografier

Glöm inte heller att skriva ut dina bästa foton och rama in dem. Det är roligt att ta riktigt snygga bilder för att sedan sätta upp dem på väggen som minne. Om du inte brukar fotografera så mycket eller om bilderna inte har nog hög upplösning för att skrivas ut i ett större format, kan du alltid köpa snygga fotografier på Gallerix.

Rama in din egen konst

Visst är det roligt att titta på konst, men det är ännu roligare att skapa. Gillar du att teckna, måla eller skapar du digital konst? Varför inte rama in dina bästa alster och sätta upp på väggarna? Du kan också måla tavlor som du ramar in och sedan ger bort som present. Det är något särskilt att ha konst på väggarna som är målad av en person som man känner.

Av sophie

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *