Månad: september 2023

Konst i trädgården

Konst behöver inte begränsas till tavlor på väggar, eller skulpturer. Konst, eller ett konstnärligt tänk, kan appliceras på det mesta i ditt hem. Det bästa intrycket får du om du kombinerar din övriga inredning med den konst du har och skapar en helhet.

Detsamma gäller i din trädgård. Om du till exempel köper en snygg grill från Gardenstore kan det visuella intrycket av den bli bättre om du kombinerar den med en uteskulptur eller en närliggande fontän. Tänk också på att konst i ett sånt här sammanhang kan vara nästan vad som helst. Det behöver inte vara något som är köpt för dyra pengar, utan kan lika gärna vara snygga stenar som du har lagt ut i ett bestämt mönster för att skapa en konstnärlig känsla. Med lite hjälp på traven brukar naturen kunna bjuda på den allra bästa konsten i form av blommande växter och djurliv.

Skapa konst på kläder

Sedan urminnes tider har människan använt sig av konst för att pryda väggarna i sina hem. Det är något som går hela vägen tillbaka till grottmänniskans tid, då grottmålningar var förekommande. Idag kan konst vara så mycket mer än bara tavlor och skulpturer. Det är t.ex. inte ovanligt att kombinera konst och mode för en personlig stil.

Tryck din favorittavla på en tröja

Vill du skapa konst på dina kläder är det företaget Medtryck du bör använda dig av. Medtryck är en hemsida som gör det möjligt för dig att trycka ett valfritt tryck på kläder eller andra produkter, t.ex. muggar, kepsar och paraplyer.

Du kan själv välja vad det är för bild du vill ha och på så sätt bära med dig din favoritkonst vart du än går. Varför inte trycka upp den kända Mona Lisa på din favorittröja eller stoltsera runt med “Skriet” från Edvard Munch? Kom ihåg att välja en bild med ett tydligt tryck, så ser tröjan mer professionell ut.